Hem Om företaget Tjänster Produkter Kontakta oss Projekt

Produkter

Dacto Data och Design erbjuder ett stort utbud av IT-produkter och systemlösningar. Vi tar framskräddarsydda lösningar som passar just er med hög kvalite och med priser som följer er budget.

Datorer & Servrar
Vi skrädddarsyr Datorer efter kundernas önskemål med Windows 7 med fokus på Stationära, Bärbara och Allt-i-Ett system eller Windows 2008 Server för racksystem eller fristående servrar.

PC datorLaptopAllt i ett dator

Nätverk
Vi erbjuder montering och uppsättning av datanätverk (både trådburna och trådlösa). Vi kan även sätta upp en trådlöst HotSpot med inloggning och med betalningssystem.

NätverksuutagNetworkAntennaNetwork

Konferensutrustning
Till ert konferensrum kan vi erbjuda kompletta lösningar med

  • Projektorer
  • Dukar
  • Multimediautrustning

ProjektorfästeProjektordukLCD TV

övervakningssystem
Med ett webbaserat övervakningssystem kan ni för en mindre investering skydda era ägodelar samt bidra med bevis till rättsväsendet om något inträffar. Genom att installera ett övervakningssystem med inspelning upp till 4 veckor så fångas att upp på film. Skydda era soprum, trapphus, garage eller andra utrymmen mot försörelse eller inbrott. Kameror avskräcker då ingen vill fastna på bild.

Kamera Server Mjukvara

 

Passagesystem
Aptus, Bewator och RCO är dom fabrikat vi jobbar främst med. Dessa kan även kopplas till er hemsida så att folk kan boka till exempel tvättstugan eller bastu. Man kan till och med öppna och stänga dörrar.

PortelefonBewatorPassagesystemPassagesystem

PassagesystemPassagesystem

 

 

All Rights Reserved 2005-2009 Dacto Data & Design